Acasa > ROMANIA >Cum publici anunturi pe AnunturiAgricole.eu:

1. Alege tara si regiunea(judetul) unde vrei sa publici anuntul sau evenimentul. Daca vrei ca anuntul sa fie publicat in toata tara alege “Toate regiunile”.
2. Alege categoria cea mai apropiata subiectului anuntului. (Ex: utilaje agricole > vanzari)
3. Selecteza localitatea. Daca localitatea nu este pe lista furnizata, atunci specificati o localitate sau zona.
4. Detalii anunt:
- Titlul
- Descriere (descriere anunt, date de contact, cand puteti fi gasit, etc)
- Email
ATENTIE: Din motive de securitate (spam, reclame nedorite) AnunturiAgricole.eu va da posibilitatea de a nu va face publica adresa de email. Veti primi astfel respunsuri si oferte direct in emailul dvs. trimise din pagina de web.
5. Introduceti CODUL DE SECURITATE. Acest cod impiedica inregistrarile automate.
6. Incarcati fotografii daca doriti sa publicati imagini ale produsului pe care il vindeti sau cautati.
7. Daca doriti sa promiti oferte comerciale din partea altor persoane terte (fizica sau juridica), alegeti optiunea “Pot fi contactat in scopuri comerciale”.

ATENTIE: Politica AnunturiAgricole.eu este de a proteja userii impotriva contactelor nedorite (spameri, reclama si publicitate nedorita). Daca optati pentru a nu primi oferte comerciale, acesta optiune va apare in anuntul dumneavoastra sub forma de mesaj: “NU este permisa contactarea acestui anunt in scopuri comerciale“. Daca primiti anunturi comerciale sau publicitare in aceste conditii, acest lucru va fi considerat o incalcare a politicii AnunturiAgricole.eu iar mesajele pot fi raportate ca fiind mesaje SPAM. Optiunea de a primi mesaje comerciale va apartine!

8. Trebuie sa fiti de acord cu “Termeni si Conditii”.

Daca din motive diferite au aprut erori la trimiterea anuntului, la retrimiterea anuntului trebuie sa introduceti din nou codul de securitate si sa fiti de acord cu "Termeni si conditii".

Asta este tot!!!

Dupa trimiterea anuntului veti primi un email ce contine un link de activare a anuntului, un link de vizualizare a anuntului si un link care va permite modificarea, reinoirea, adaugarea de noi fotografii sau de stergere a anuntului. Aceste linkuri pot fi accesate oricand pe durata publicarii anuntului.

Va multumim ca utilizati AnunturiAgricole.eu


Echipa AnunturiAgricole